werkwijze

Onze werkwijze

Ready. set. grow!

Deze 3 fases komen terug in alles wat we doen. Of het nu gaat om een volledige rebranding, marketingcampagnes, een nieuwe website of webshop. Nog steeds dezelfde focus en werkwijze.
Als je er goed over nadenkt ook logisch dat je eerst Ready. en Set. moet zijn om te kunnen groeien!

We are

Ready.

Het begint met het verdiepen in de focus, wat willen we vertellen, aan wie en met welke doelstellingen?

Waar en wanneer bereiken we de relevante doelgroep en wat is nodig voor de ideale marketingmix? Wat zijn de doelstellingen voor de korte- en lange termijn en welke verwachtingen en budgetten kunnen we hieraan koppelen?

Kortom in een sparringsessie samen spiegelen, confronteren en veel vragen stellen om zo de beste strategie te bepalen. Ongeacht welk facet we willen laten groeien met maximale inzichten zijn we volledig klaar voor de volgende fase.

All

Set.

De doelstellingen, beschikbare middelen en alle inzichten liggen op tafel en de focus is bepaald. Nu kunnen we gericht aan de slag met de uitrol, we zij all Set.

Dit is waar strategie, creativiteit, design, development en executie samenkomen. We bouwen afhankelijk van de doelen, krachtige en creative marketingoplossingen. Deze zetten we klaar op alle relevante kanalen om zo de ideale mix te realiseren.

We maken de connectie en interactie met de specifieke doelgroep(en) op de verschillende touchpoints tijdens de (klant)reis.

Good to

Grow!

Dankzij de Ready en Set fase zijn we helemaal klaar om de groeifase in te gaan en samen jullie merk te laten groeien. We gaan lanceren en uiteraard optimaliseren en maximaliseren we doorlopend alle marketingactiviteiten. Op basis van de data die we vergaren en doorvertalen naar vervolgacties, waarborgen we samen de groei. Grow with the flow!

Let's grow together
Rubberplants | Digital Agency - werkwijze