E-commerce

Home / Services / E-commerce

Een webshop
die meegroeit

Om jouw webshop te bouwen, te positioneren en te laten groeien is een doordachte strategie essentieel. Als digital agency realiseren wij samen met jullie een webshop die rendeert en jouw merk en online verkopen laat groeien. We combineren een fraai design aan een conversiegericht webshop.

WooCommerce | WordPress | User Experience | Responsive 

het belang van
e-commerce!

Het aantal nieuwe webshops en de online verkopen neemt enorm toe. Uiteraard is dit zeer interessant, al wordt hierdoor de online concurrentie ook steeds heftiger. Online kopers zijn door het grote aanbod steeds veeleisender. Het is dus zaak om als online aanbieder te zorgen dat je opvalt binnen de markt. Dit kan op verschillende facetten. Denk hierbij aan prijs, snelheid, service en beleving.

De online beleving (user experience) is hierin steeds belangrijker aangezien op heel veel fronten de aanbieders vrijwel identiek zijn. Dus door net dat stukje extra beleving en after sales te realiseren kan dit weleens het verschil maken.

Rubberplants | Digital Agency - All SET.

Groei mee met jouw
Doelgroep

Bij het realiseren van een webshop kijken wij o.a. naar gebruiksgemak, snelheid, conversiegerichtheid en design. Zo maken we een webshop welke aansluit bij de verwachtingen van de doelgroep. We zorgen er tevens voor dat deze makkelijk mee kan groeien qua aanbod. Een webshop die zoekmachine vriendelijk en flexibel is opgebouwd en dus de ideale basis vormt voor jouw online groei in sales.

Mooie webshop
Hoe verder?

Ben je op zoek naar een bureau die jullie wensen vertaalt naar een fraaie en converterende webshop? Plan dan vrijblijvend een sparringsessie in. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook jullie webshop een succesverhaal te maken.

Let's grow together
Rubberplants | Digital Agency Creative-Design-Isometrics