Animations & Video

Home / Services / Animations & Video

Krachtige animaties & video’s
die aanspreken

Een goed verhaal vertellen aan jouw doelgroep kan op verschillende manieren. Maar presenteer jij jouw merk al op een sterk onderscheidende manier? Wij maken visueel krachtige animaties en video’s waarmee we tot de verbeelding spreken en een onuitwisbare indruk achterlaten. Beeld zegt vaak meer dan woorden.

Bedrijfsanimaties | Uitleganimaties | Maatwerk animaties | Infographics | Bedrijfsvideo’s

Het belang van een
sterke animatie

Jij wilt dat jouw doelgroep jouw boodschap begrijpt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Ingewikkelde processen of werkwijzen kunnen duidelijk en versimpeld gecommuniceerd worden door middel van sterke animaties en heldere infographics. Bedrijfs- en uitleganimaties hebben de kracht om te inspireren, te informeren en te vermaken. Personages, karakters en iconische elementen versterken jouw merkidentiteit. Voor korte bondige weergaves zijn infographics zeer geschikt. Ze brengen in één view de kern van je boodschap duidelijk over.

Sterke animaties kunnen het verschil maken in aandacht. Ze vallen op en wekken emoties op die woorden alleen niet kunnen overbrengen. De mogelijkheden met animatievideo’s zijn eindeloos.

zet jezelf
in beeld!

Geef een compleet beeld van de toegevoegde waarde van jouw bedrijf om zo nieuwe klanten te werven, boost jouw imago of geef een complex proces / product / dienst weer op zo’n manier dat iedereen het begrijpt. Door het gebruik van video’s en animaties breng je jouw merkverhaal effectief over. Elke markt vraagt om een andere aanpak en strategie. Wij zorgen met ons videotraject en animatietraject voor een perfecte aansluiting op jouw markt en behoeften. Wees speels en ondernemend, net als de toekan.

een greep uit ons
klantenbestand

Voor reeds vele bedrijven, verenigingen en instellingen mochten wij een bedrijfs- of uitleganimatie maken. Hieronder enkele mooie merken waar wij recentelijk een animatie voor hebben gerealiseerd.

Amarant-Logo-Wit
OK-Logo-Wit
NAC-Logo-Wit
GCA-Logo-Wit
VDO-Logo-Wit
SupportActie-Logo-Wit
VDO-Logo-Wit
Felstrom-Logo-Wit
Health-Dog-Logo-Wit-Vierkant
Pleindoneren-Logo-Wit-Vierkant
Nostimos-Letselschadedeskunidgen-Logo-Wit
AE-Industries-Logo-Wit

Opvallende & fraaie
video’s en animaties

Ben je op zoek naar een animatiebureau die jullie wensen vertaalt naar een krachtige en opvallende animatie? Of een bedrijfsvideo die jouw merkverhaal op een unieke wijze naar voren brengt, waardoor je opvalt bij je doelgroep?

Wij combineren creativiteit met technische expertise om jouw boodschap om te zetten in boeiende visuele content. Plan vrijblijvend een afspraak in. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook jouw merkidentiteit te versterken en in beweging te brengen.

Let's grow together