SAMEN GRoeien

Home / Samen groeien

Cees
aan het woord

In december 2023 ben ik gestart als Junior Content Marketeer bij Rubberplants | Digital Agency. In mijn opstartfase wil ik het bedrijf graag beter leren kennen. Hoe helpt Rubberplants haar klanten te groeien naar een hoger niveau? En hoe helpt Rubberplants mij te groeien naar een hoger niveau? Ik neem jullie in dit blog mee in mijn nieuwe avontuur. | Cees

“Let’s Grow!”

Het avontuur begint

GET Ready.

Mijn eerste werkdag bij Rubberplants! Een dag waarop de informatie en systemen mij om de oren vliegen. Maar ook een dag waarop ik open word ontvangen en ik mij al thuis begin te voelen. Als Junior Content Marketeer sta ik hier aan de start van mijn carrière. Het voelt alsof je in een bak met kennis terechtkomt. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en het is een echt team. Heb je ergens vragen over, dan staat iedereen gelijk klaar. Een team waar je onderdeel van wilt zijn en ik heb erg veel zin in de ontwikkeling die ik hier door mag maken.

partners

we doen het samen.

In mijn eerste dagen krijg ik een goed inzicht in hoe iedereen hier te werk gaat. Een project heeft veel verschillende aspecten maar alles loopt gestroomlijnd. Iedereen weet wat hij of zij moet doen en kan tijdig hulp inschakelen mocht dit nodig zijn. Door regelmatig te sparren over de verschillende projecten komt alles samen en worden onduidelijkheden vaak al voorkomen. De werkwijze van Rubberplants laat de verschillende specialismen samenkomen. Of het nu de websites van Bjorn, de visuals van Remco, de campagnes van Daan of de pakkende teksten van Stephanie zijn. Alles komt uiteindelijk bij elkaar tot een samenhangend resultaat.

Naast dat er veel ontwikkeld wordt, worden ook bestaande projecten constant gemonitord. Dit zodat deze projecten ook weer doorontwikkeld kunnen worden. Resultaten worden bijgehouden en teruggekoppeld met het doel om de betreffende campagnes weer te verbeteren. Zo zorgen wij ervoor dat de campagnes steeds weer blijven groeien en de klanten dus ook!

Kunnen wij jou helpen groeien? Kom in contact!

Relaties

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Tijdens mijn eerste week kom ik al snel achter de belangen van de relaties bij Rubberplants. Igor geeft tijdens een meeting aan dat communicatie key is. Door de klant constant up-to-date te houden over lopende zaken, creëer je een stevige relatie waar het vertrouwen groot is. En als het vertrouwen binnen een relatie groot is, zal deze ook verder groeien.

In dit diverse landschap is elk verzoek dat binnenkomt anders. De verzoeken die binnenkomen worden opgevolgd door een persoonlijke briefing. Hierna kan het verzoek worden omgezet in een duidelijk haalbaar project. Vervolgens gaan de specialisten weer met dit project aan de slag en zorgen zij dat er constant terugkoppeling is naar de klant. Op deze manier is de klant bij het volledige traject betrokken en wordt de relatie constant gewaarborgd. Zo groeien de relaties met de klanten ook steeds weer.

Neem een kijkje bij onze klantcases!

ONS verhaal

Groeien zit in onze roots.

Het is lekker warm op kantoor, ik pak een kop koffie en maak mij klaar voor de dag. Vanaf mijn bureau heb ik uitzicht op drie kernwoorden van Rubberplants: READY, SET en GROW. Ik word meegenomen in het volledige proces en daar komen deze woorden echt in naar voren. Bij elke opdracht wordt eerst gezorgd voor een compleet beeld van het project. Hierna wordt de set gemaakt waarmee de specialisten aan de slag kunnen gaan. En tot slot leidt dit proces tot het uiteindelijke doel: Groeien!

Lees hier meer over ons merkverhaal!

NIet alleen de klanten groeien

WIj ook!

Naast het groeien van de klanten is de groei van het personeel ook een belangrijk onderdeel binnen Rubberplants. Er is een opleidingsbudget beschikbaar voor iedereen en daarnaast leer je ook erg veel van elkaar. Door de verschillende specialisten die er in huis zijn is de aanwezige kennis enorm.
Je kan op elk niveau instromen en er zijn altijd mogelijkheden om je door te ontwikkelen. Je kan het zien als de Ficus Elastica, de Rubberplant. Als jij je potje bent ontgroeid dan kan je zo weer in een nieuwe pot om verder te groeien!

Wil je weten of er ook een potje voor jou beschikbaar is? kijk dan snel onze vacatures.

WAt een reis

En hij is pas net begonnen.

Na deze ontdekkingsreis is het voor mij duidelijk! Rubberplants is de plek waar je als bedrijf of persoon echt kan groeien. Door de uitgebreide en specialistische aanpak zorgen wij dat elk project een succes wordt! Daarnaast is het ook de plek waar ik mij kan ontwikkelen tot een ware contentspecialist. Al deze groeiprocessen zorgen er uiteindelijk ook voor dat wij als Rubberplants ook weer verder kunnen groeien.

Mijn verhaal houdt hier op maar mijn groei is pas net begonnen. Als hier nog updates in zijn dan horen jullie dit uiteraard ook! Nu rest mij nog één belangrijke vraag: Hoe kunnen wij jou helpen met groeien?

Full-service digitaal bureau

ready. set. grow!

Zoek je een online marketing bureau dat écht het verschil maakt op creatief en digitaal vlak? Een flexibele marketingpartner die waarde toevoegt en jullie merk verder laat groeien? Of het nu alleen een website is die je wilt laten maken, of een compleet re-branding traject, Rubberplants is de partij. Plan vrijblijvend een sparringsessie in en maak samen jouw case tot een succesverhaal.

Strategy | Creative Design | Digital Marketing | Websites | Webshops

Ready

To grow?

Kom in contact Kom in contact