REBRANDING
van Baardwijk-Bouw

Home / Klantcases / van Baardwijk - Bouw

Harold van Baardwijk
aan het woord

Waarom willen jullie eigenlijk rebranden? Dat was de eerste vraag die ons werd gesteld. Wij wilden middels een rebranding een nieuwe frisse, professionele uitstraling laten realiseren en zo onze nieuwe naam lanceren. Kortom een nieuwe huisstijl, uitstraling en website.

“Wij zijn super blij met onze nieuwe huisstijl. Het was in het begin even spannend, omdat het volledig anders is dan het was. Dit maakte al snel plaats voor gepaste trots! Zeker als dan eenmaal alles is gelanceerd en geland merk je pas hoe belangrijk het is om mee te gaan met de tijd.”

HET PROCES

GET Ready.

Als Digital Agency beginnen we met het verdiepen in de wortels, huidige identiteit en doelstellingen. Middels een sessie op het terras leren wij van Baardwijk – Bouw en de wensen nog beter kennen. Met al deze waardevolle inzichten zijn wij klaar om de rebranding op te starten.

rebranding

strategisch & creatief

Iedere rebranding is weer speciaal, nooit helemaal hetzelfde qua output maar de aanpak is duidelijk en strategisch sterk. Wat maakt het verhaal van van Baardwijk-Bouw uniek? We gaan op zoek naar de concrete woorden die de boodschap consistent overbrengen en vertellen wat van Baardwijk-Bouw levert. De wensen uit de sessie worden doorvertaald in de uitstraling van alle kanalen van het merk.

het verhaal

Het unieke verhaal van van Baardwijk-Bouw is het niet spannender maken dan dat het is. Gewoon kwaliteit leveren, de afspraken nakomen en duidelijk communiceren.

Doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg. Als hecht team gaan wij voor de beste kwaliteit en service. 

Vooral doen waar je goed in bent en altijd proberen om de verwachtingen te overtreffen.

Kwaliteit staat voorop

Van-Baardwijk-Titel-2

Van Baardwijk Bouw bestaat al sinds 2001 en heeft dus jarenlange ervaring binnen het vak. Het bedrijf is vanuit timmerwerken steeds verder uitgegroeid tot een totaalaanbieder. Van kozijnen, uitbouw, aanbouw naar volledige renovaties en nieuwbouw. Kortom, voor al jouw bouw & timmerwerken kun je terecht bij van Baardwijk bouw. Harold heeft een sterk en dynamisch team om zich heen die samen met jou graag mooie projecten oplevert.

Tijdens een rebranding komen veel verschillende disciplines kijken. Voor Harold was het vooral van belang dat er een consistente nieuwe, frisse en professionele uitstraling werd gerealiseerd.

de nieuw gebouwde huisstijl

In de creatieve designfase realiseren wij verschillende concepten om zo de huisstijl concepten ook visueel te laten landen. Hierin verwerken wij o.a. het logo, de fonts, het kleurpalet en voegen verschillende voorbeelden van toepassingen toe.

Van Baardwijk-Bouw - Logo

De kernboodschap, positionering en uitstraling is door de gehele organisatie uitgerold. Wij lichten enkele facetten verder uit om een beeld te geven waar strategie, creativiteit en design samen komen.

In het oude logo zat een ongelijke driehoek. Dit was een herkenbaar element, hetgeen wij op een andere manier hebben geïmplementeerd in het nieuwe logo. Nu dus twee gelijke driehoeken en de nieuwe frisse kleur blauw. Dit staat voor vertrouwen en kwaliteit, hetgeen voor van Baardwijk-Bouw belangrijke kernwaarden zijn.

De schuinte van de hoeken wordt op verschillende manieren consistent doorgetrokken in de huisstijl elementen, drukwerk en bedrukking. Zo staat de nieuwe uitstraling letterlijk als een huis.

Van Baardwijk-Bouw - Bedrijfswagens
Van Baardwijk-Bouw - Visitekaartjes

Van offline naar online
Bouw Website

De huisstijl en de grafische elementen zijn uiteraard ook geïmplementeerd tijdens de bouw van de krachtige WordPress website. Zo trekken we de uitstraling van offline door naar online en zorgen we voor een consistentie look & feel.

De dienstverlening van van Baardwijk-Bouw wordt overzichtelijk weergegeven en middels de projectfoto’s krijg je een goed beeld van het opgeleverde werk. De maatwerk website is opgebouwd in WordPress en volledig responsive, zodat deze op alle devices een fijne gebruikerservaring heeft.

Van Baardwijk-Bouw - Website

Het staat als een huis

Het resultaat van dit gave rebrandingproces mag er wezen en staat als een huis. Wij bedanken van Baardwijk-Bouw en Harold van Baardwijk in het bijzonder. We hebben samen gebouwd aan een professionele uitstraling waar jullie verder op kunnen bouwen.

OOK JOUW MERK LATEN GROEIEN?

Wil je jouw case, uitdaging of groeikansen eens samen met ons bespreken, geheel vrijblijvend? Daag ons uit en plan een afspraak in of neem contact op.

Bekijk hier andere klantcases

De-Brabantse-Tafel-Logo-Banner
C4U-Klantcase-Logo-Banner

Ready

To grow?

Kom in contact Kom in contact