Sluyter Logistics

Home / Klantcases / Sluyter Logistics

full-service
marketingpartner

Veel klanten kiezen ervoor om verschillende services die wij aanbieden in te zetten, waardoor wij maximale impact kunnen maken. Met recht noemen wij onszelf dan full-service marketingpartner.
Zo ook voor onze trouwe en gewaardeerde klant: Sluyter Logistics.

Historie

Sluyter-Logistics-Logo-Zwart-Geen-Favicon

Wat in Rotterdam begon als verhuisbedrijf met paard en wagen is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot full-service logistiek dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Sluyter Logistics is gespecialiseerd in duurzame logistieke totaaloplossingen. Door continu te blijven innoveren, faciliteren zij groei en maken duurzaam vervoer mogelijk. Een prachtig duurzaam bedrijf waar we met trots mee samenwerken.

Door de jaren heen zijn wij qua samenwerking met Sluyter Logistics ook doorlopend in beweging en doorontwikkeling. We nemen jullie aan de hand van onze services mee op onze gezamenlijke reis.

Strategy

Sluyter verzocht ons om op corporate niveau te ondersteunen bij een sterke marketingstrategie, waarbij MVO en duurzaamheid duidelijker naar voren komen. We creëerden hiervoor de doorlopende campagne: Groen Door. Een tweede vraag was om te ondersteunen bij werving en selectie door middel van sterkere employer branding. Hiervoor ontwikkelden wij de campagne: Samen in Beweging. Beide campagnes benadrukken en ondersteunen de bestaande waarden en USP’s, zijn tijdloos en aansluitend op de corporate doelstellingen van Sluyter Logistics. Daarom kunnen beide campagnes doorlopend worden ingezet naast alle overige werkzaamheden.

Creative Design

Op het vlak van creatief ontwerp hebben we voor Sluyter Logistics al vele krachtige uitingen mogen ontwikkelen. Van drukwerk tot trailerdesign en bioscoopreclame. Wij zorgen er middels onze brand manual voor, dat alle online en offline uitingen, een consistente uitstraling hebben en in lijn zijn met de corporate brand identity.

Bioscoopreclame

We realiseerden een gave geanimeerde video waarin we zowel de duurzame nieuwbouw in Assen als de vacatures uitlichten en onder de aandacht brengen bij de relevante doelgroep.
Een zeer geslaagde campagne met mooie reacties.

Digital Marketing

Door middel van doordachte marketingcampagnes en het doorlopend creëren van kwalitatieve content op alle relevante kanalen zorgen we voor vind- en zichtbaarheid onder de doelgroep van Sluyter Logistics. Zowel voor op de langere als op de kortere termijn middels promoties. We stemmen alle communicatie en campagnes op elkaar af, zodat deze elkaar versterken.

Websites

Voor Sluyter Logstics hebben we 2 krachtige en doelgerichte WordPress websites opgebouwd. Een corporate website en een aparte werken bij site. Het design en de functionaliteiten zijn volledig op elkaar afgestemd.

De corporate website biedt een duidelijk overzicht van de diensten van Sluyter Logistics en waarom je als klant voor Sluyter als transportpartner zou moeten kiezen. De website houdt bezoekers, klanten en potentiële leads op de hoogte van nieuws en in één oogopslag is alle informatie terug te vinden over elke vestiging.

De werken bij website is een continu veranderende omgeving met aanbod van vacatures. Het platform biedt overzicht voor werkzoekenden in de logistieke branche op 1 plek.

Beide websites worden continue up-to-date gehouden en geoptimaliseerd om de (online) doelen te realiseren.

Animations

We hebben in 2019 een bedrijfsanimatie ontwikkeld waarin we het merkverhaal van Sluyter Logistics visueel in beeld hebben gebracht.

elkaar versterken

Het resultaat van onze sterke samenwerking mag er zijn en hier zijn wij dan ook heel trots op. Wij bedanken Sluyter Logistics voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken uit naar een verdere intensivering van onze sterke lange termijn samenwerking!

Ook full-service ondersteuning?

Behoefte aan full-service ondersteuning om jouw merk verder te laten groeien? Daag ons uit en plan een afspraak in of neem contact op.

Ready

To grow?

Kom in contact