Home / Nieuws / Websites / Webshopontwikkeling in Breda

Webshopontwikkeling in Breda

Ben je op zoek naar een webshop specialist in Breda die voor jou een complete shop bouwt? Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren gebruiksvriendelijke webshops gemaakt in Wordpress. We bieden webshoprealisatie op maat met oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de behoeften van jouw online klanten. Webshops waarmee je jouw doelstellingen behaalt.

WE HAVE YOUR BACK.

Bjorn

Bjorn

Houdt van code en dieren

Deel dit bericht

Een webshop laten maken in Breda

Een sterke webshop laten maken is altijd een waardevolle uitgave. We hebben bij Rubberplants jarenlange ervaring in de ontwikkeling van converterende online shops. We zetten ons ervaren team van developers, seo-specialisten en grafische designers in om webshops te creëren die visueel compleet aansluiten bij jouw merk en functioneel én zoekmachinevriendelijk zijn.

Websites die sterk converteren zodat jouw omzet kan stijgen.

Keertje sparren?
rubber-Vlinder-Blauw-Dropshadow
Rubberplants Vlinder-Oranje-Dropshadow

Gebruiksvriendelijk

Onze webdevelopers zorgen voor een optimale usability, wat betekent dat jouw webshop er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is. Dit houdt in dat de webshop eenvoudig te gebruiken is voor iedere bezoeker, ongeacht zijn technische kennis. We focussen op heldere navigatie, snelle laadtijden en toegankelijke informatie. Een intuïtieve indeling helpt bezoekers snel de informatie of producten te vinden die ze zoeken. Dit maakt het voor klanten makkelijk om te vinden wat ze nodig hebben en actie te ondernemen. Deze combinatie draagt bij aan een prettige winkelervaring, waardoor bezoekers graag terugkomen en helpt het om nieuwe klanten aan te trekken en te behouden.

SEO-vriendelijke webshops

Onze SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw webshop goed vindbaar is in zoekmachines, door het opbouwen van een seo-vriendelijke sitestructuur. We zorgen ervoor dat jouw webshop goed gevonden wordt in Google, wat essentieel is voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Wat is jullie aanpak bij het bouwen van een webshop?


Wij werken volgend het Ready. Set. Grow! principe.

Dat betekent dat we alles eerst Ready. maken; we gaan sparren om tot de kern van jouw merk te komen. Het is een grondige analyse van jouw kerneigenschappen, jouw bedrijfsdoelstellingen en jouw gewenste doelgroep. Vervolgens stellen we samen een strategie op die de basis vormt voor het ontwerp en de functionaliteiten van de webshop. Of het nu gaat om het optimaliseren van de website conversie, het integreren van complexe filtertools of het implementeren van een veilig betaalsysteem, wij zorgen dat alles naadloos werkt.

Naast de technische ontwikkeling besteden we veel aandacht aan de looks van je online store. Onze designers zijn experts in het creëren van aantrekkelijke, op maat gemaakte ontwerpen die jouw merkidentiteit versterken en bezoekers aanzetten tot actie. We zijn helemaal Set.

Alles is voorbereid voor livegang en dan is het tijd voor de lancering van jouw webshop. It’s time to Grow!

Rubberplants | Digital Agency Focus
rubber-Rups-Dropshadow

Wat kost het om een webshop te laten maken?

De kosten voor de ontwikkeling van een webshop kunnen sterk variëren. Dat komt door verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp en de gewenste functionaliteiten. We bespreken van tevoren in een vrijblijvend gesprek jouw specifieke behoeften en budget. We maken een inventarisatie van de benodigde uren en daarna stellen we een gedetailleerde offerte voor je op.

Hoelang duurt het bouwen van een webshop?

Elke webshop is anders. Daarom is voor de tijd die nodig is om een webshop te bouwen, geen standaard antwoord mogelijk. Het hangt compleet af van de complexiteit en omvang van het project. Over het algemeen nemen kleinere webshopprojecten enkele weken in beslag, terwijl het bouwen van meer uitgebreide webshops enkele maanden kan duren. Welk aantal uren ook benodigd is, we zorgen dat jouw webshop zo snel mogelijk live staat, zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.

Ik heb al een shop maar de verkopen vallen tegen, kunnen jullie helpen met webshopoptimalisatie?

Jazeker. We kunnen je zeker helpen met de optimalisatie! Het is superbelangrijk dat jouw site er niet alleen strak uitziet, maar ook maximaal presteert. We analyseren je huidige webshop om te zien wat er beter kan. Denk aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, het sneller maken van je site en het finetunen van je SEO, zodat klanten je makkelijker vinden. Ook kijken we naar je conversiepaden: soms zijn een paar slimme tweaks al genoeg om je verkopen een flinke boost te geven.

Klantcases

Hieronder delen we enkele succesverhalen van klanten voor wie we dynamische en effectieve webshops hebben ontwikkeld, elk met hun eigen unieke uitdagingen en doelstellingen.

Dob hearing

zussb

Jungle-Water-Rots-Edit-Onder

We staan voor je klaar

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan bij webshop ontwikkeling of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop?

Wij bespreken graag hoe we een op maat gemaakte webshop in Breda kunnen realiseren die compleet voldoet aan al jouw wensen. Neem vandaag nog contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen!

let's grow together

Rubberplants blogs

Bedankt voor het lezen van onze blog! Rubberplants probeert je te voorzien van de meest relevante en waardevolle informatie. Onze marketing blogs worden zorgvuldig samengesteld door experts die diep duiken in onderwerpen om jou de inzichten en kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar tips, trends, of diepgaande analyses, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve content die antwoord geeft op jouw vragen.

Recente blogs

Meegroeien?
Even sparren