Home / Nieuws / Animations & Video / Versterk je merk met animatie

Versterk je merk met animatie

Een animatievideo zet jouw bedrijf of merk krachtig en uniek in de markt, perfect om indruk te maken op je doelgroep. Snel en effectief laat je zien wat jouw onderneming bijzonder maakt en trek je nieuwe klanten aan. En dat is nog maar het begin, want animatievideo’s kun je voor nog veel meer doeleinden gebruiken dan alleen het presenteren van je merk.

Remco

Remco

Creatieve duizendpoot

Deel dit bericht

Animatie voor jouw merk

Animatievideo’s zijn jouw geheime wapen! Bij Rubberplants hebben we al een meerdere bedrijven en merken een boost gegeven met dit creatieve middel. Benieuwd wat zo’n sprankelende animatievideo voor jouw onderneming kan doen?

  • Ingewikkelde dingen simpel maken: Kom je er maar niet uit hoe je die lastige technische processen of ingewikkelde productdetails helder krijgt? Animaties zijn je redder in nood! Ze toveren elk complex concept om in iets wat iedereen snapt, op een super toegankelijke manier.
  • Jouw producten of diensten in de spotlight: Gebruik animatie om alle ogen op de unieke kenmerken en voordelen van jouw producten of diensten te richten. Voilà, je hebt direct de aandacht van je doelgroep te pakken!
  • Meer betrokkenheid en merkbekendheid: Wil je dat jouw merk blijft hangen bij je publiek? Met animaties maak je niet alleen een onuitwisbare indruk, maar schroef je ook de betrokkenheid flink op. Het resultaat: jouw merk blijft top of mind.
  • Trainingsmateriaal: Heb je trainingsmateriaal nodig dat écht blijft hangen? Animaties maken het leren voor jouw team niet alleen leuker maar ook veel duidelijker. Ideaal voor het uitleggen van procedures of het onboarden van nieuwe medewerkers.
  • Boost je interne communicatie: Moet je belangrijke info delen binnen jouw bedrijf? Kies dan voor animaties. Ze brengen je boodschap op een effectieve en visueel aantrekkelijke manier over. Zo blijft iedereen op de hoogte en betrokken.
  • Karakters en mascottes introduceren: Wil je jouw merk echt een gezicht geven? Karakteranimaties voegen niet alleen persoonlijkheid toe aan je merk, maar bouwen ook een emotionele connectie op met je doelgroep. 
Rubberplant-Doorsnee-2

Healthy Dog

Bedrijfsanimatie

grote clubactie

uitleganimatie

Rubberplants Vlinder-Oranje-Dropshadow

Creatieve animatiestudio in Breda

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende type animatiestijlen.

  • Infographic-animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen.
  • Karakter animaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters).
  • Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie.
  • Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren, dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.

Wil je een animatievideo laten maken?

Kom dan eens bij ons op de koffie in Breda, dan bekijken we samen de vele voordelen die een animatievideo voor jouw bedrijf kan hebben en welke vorm animatie voor jouw merk het meest geschikt is. 

Let's animate together!
Jungle-Misty-Rechts
Rubberplants | Digital Agency Jungle

Rubberplants blogs

Bedankt voor het lezen van onze blog! Rubberplants probeert je te voorzien van de meest relevante en waardevolle informatie. Onze marketing blogs worden zorgvuldig samengesteld door experts die diep duiken in onderwerpen om jou de inzichten en kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar tips, trends, of diepgaande analyses, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve content die antwoord geeft op jouw vragen.

Recente blogs

Meegroeien?
Even sparren