Home / Nieuws / Rubberplants Nieuws / Trotse sponsor | NK Beachvolleybal

Trotse sponsor | NK Beachvolleybal

Rubberplants Digital Agency uit Breda is trotse sponsor 🤝van het NK Beachvolleybal in Breda!
Neem op 13 en 14 mei 2023 een kijkje bij dit mooie evenement in Breda (locatie: Kasteelplein). Toegang is gratis.

Rubberplants zal deze 3 dagen zichtbaar zijn bij het “𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐂𝐨𝐮𝐫𝐭” op de 12m2 grote LED Wall. Uiteraard hebben wij een mooie campagnenaam bedacht die inhaakt op het event en de naam van het court. King of Marketing zie je dan ook dit weekend in Breda veelvuldige op de grote schermen voorbij komen.

Igor

Igor

Sparringpartner die denkt in kansen

Deel dit bericht

13 en 14 mei in Breda

In Breda wordt komend weekeinde het beachvolleybalseizoen afgetrapt met het officiële Nederlands kampioenschap Queen & King of the Court. Ook internationaal wordt Queen & King of the Court nu erkend als een erkende discipline van beachvolleybal en staan er officiële CEV- en FIVB-kampioenschappen op de kalender.

Het BetCity NK Queen & King of the Court wordt op zaterdag 13 en zondag 14 mei in Breda, heel toepasselijk op het Kasteelplein, gespeeld. Nog nooit stonden er zo veel grote namen uit het Nederlandse beachvolleybal op een NK Queen & King of the Court. Onder anderen Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen en Katja Stam/Raïsa Schoon, de twee beste teams van Beach Team Nederland, zijn erbij.

Dat zegt zeker iets over de toegenomen populariteit van Queen & King of the Court, beachvolleybal waarbij meerdere teams in een rotatiesysteem tegen elkaar spelen en alleen punten kunnen scoren wanneer ze aan de winnaarskant staan.

Breda Beachvolleybal toernooi bij Breda beach
Wist je dat Rubberplants | Digital Agency zelf ook meedoet aan het Breda Beachvolleybal toernooi op 30 juni 2023? Lees meer over dit Bredase event en de deelname.

Rubberplants | Digital Agency Jungle

Rubberplants blogs

Bedankt voor het lezen van onze blog! Rubberplants probeert je te voorzien van de meest relevante en waardevolle informatie. Onze marketing blogs worden zorgvuldig samengesteld door experts die diep duiken in onderwerpen om jou de inzichten en kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar tips, trends, of diepgaande analyses, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve content die antwoord geeft op jouw vragen.

Recente blogs

Meegroeien?
Even sparren