Home / Nieuws / Rubberplants Nieuws / RUBBERPLANTS 🤝 INTRATUIN BREDA

RUBBERPLANTS 🤝 INTRATUIN BREDA

We zijn blij en trots te kunnen mededelen dat we de samenwerking zijn gestart met Intratuin Breda! Met de realisatie van een frisse en inspiratievolle website, gaan we de optimale basis leggen voor de gewenste en gezamenlijke groei.

Igor

Igor

Sparringpartner die denkt in kansen

Deel dit bericht

INTRATUIN

Intratuin is ontstaan in 1980 toen acht ondernemers besloten om hun krachten te bundelen. Ze waren slim, ambitieus en hadden allemaal een eigenwijze instelling. Wat hen samenbracht, was een gedeelde visie. Ze besloten daarom gezamenlijk in te kopen, wat al snel een groot succes werd. Hierop volgde de volgende stap: het ontwikkelen van een uniforme verkoopformule. Onder de naam Intratuin begonnen ze gezamenlijk promotie te maken, en de groep ondernemers groeide gestaag.

Deze groep blijft tot op de dag van vandaag groeien. Intratuin opent steeds meer nieuwe winkels, zowel in België als in Duitsland. Op dit moment zijn er 69 vestigingen, waarvan 55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland. Intratuin hanteert een soft franchise formule, waarbij de vestigingen worden ondersteund door het servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Den Bosch en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer.

Alle winkels beslaan samen een oppervlak van ruim 464.000 m2 ofwel zo’n 93 voetbalvelden. Er werken meer dan 3.300 medewerkers, die in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkopen aan 12.500.000 klanten.

Bij Intratuin Breda doe je wooninspiratie op voor een gezellig huis en tuin. Je vindt er de laatste trends op het gebied van groen wonen en de leukste workshops voor met het gezin, een vriendengroep of met kids. 

Wat is voor ons nu een meer passende samenwerkingspartner dan Intratuin Breda?! Een plek waar je de mooiste rubberplanten kunt aanschaffen?

Het is tijd om samen te groeien!

Wij zijn er klaar voor.

Rubberplants blogs

Bedankt voor het lezen van onze blog! Rubberplants probeert je te voorzien van de meest relevante en waardevolle informatie. Onze marketing blogs worden zorgvuldig samengesteld door experts die diep duiken in onderwerpen om jou de inzichten en kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar tips, trends, of diepgaande analyses, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve content die antwoord geeft op jouw vragen.

Recente blogs

Meegroeien?
Even sparren