Home / Nieuws / Strategy / Rubberplants rugsponsor van de NAC Vrouwen

Rubberplants rugsponsor van de NAC Vrouwen

Met grote trots kunnen we bekendmaken dat we de nieuwe rugsponsor zijn van de NAC Vrouwen voor het seizoen 2024/2025! Dit partnerschap betekent dat onze naam te zien zal zijn op de rug van de shirts van het vrouwenteam.

Igor

Igor

Sparringpartner die denkt in kansen

Deel dit bericht

Wij zijn trots! 

Al jarenlang zijn we als Rubberplants een loyale supporter van NAC. Nu hebben we besloten om de sponsoring uit te breiden naar de vrouwenploeg.

Rubberplants nieuwe sponsor NAC vrouwen

“NAC heeft een rijke geschiedenis en een sterke ambitie om te presteren, net als wij bij Rubberplants. “We zijn vereerd om deze getalenteerde groep te ondersteunen. Zowel NAC Vrouwen als Rubberplants werken met een toegewijd team en streven ernaar om continu te groeien en het hoogste niveau te bereiken.”

Samen groeien

Sponsoring speelt een belangrijke rol in de sportwereld, vooral voor teams met een rijke historie zoals NAC. Door ons sponsorschap kunnen de NAC Vrouwen blijven investeren in training, faciliteiten en talentontwikkeling. Dit is niet alleen een kans voor de club om te groeien, maar ook een manier voor ons om terug te geven aan de gemeenschap en bij te dragen aan de sportieve ontwikkeling in Breda.

 

De kracht van lokale samenwerking

Bij Rubberplants geloven we sterk in de kracht van samenwerking en lokale betrokkenheid. Door NAC Vrouwen te sponsoren, laten we zien dat we niet alleen betrokken zijn bij marketing en zakelijke groei, maar ook bij maatschappelijke initiatieven. Deze samenwerking biedt ons beiden de mogelijkheid om onze doelen te bereiken en samen successen te vieren.

We kijken uit naar een spannend seizoen en zijn er van overtuigd dat de NAC Vrouwen, met onze steun, grote stappen zullen maken richting hun ambities!

plant-sprout-rubber-edit-Dropshadow
Rubberplants | Digital Agency Jungle

Rubberplants blogs

Bedankt voor het lezen van onze blog! Rubberplants probeert je te voorzien van de meest relevante en waardevolle informatie. Onze marketing blogs worden zorgvuldig samengesteld door experts die diep duiken in onderwerpen om jou de inzichten en kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar tips, trends, of diepgaande analyses, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve content die antwoord geeft op jouw vragen.

Recente blogs

Meegroeien?
Even sparren