Home / Nieuws / Digital Marketing / Clikz gaat verder als Rubberplants

Clikz gaat verder als Rubberplants

Wij hebben weer mooi nieuws om te melden. Vorige week zijn we aangesloten bij het mooie netwerk Betrokken Ondernemers Breda. Een week later weer een mooie update vanuit Rubberplants.

Wij nemen namelijk Marketingbureau Clikz over. Het bureau gaat hiermee officieel – samen met – en verder onder de naam: Rubberplants | Digital Agency. Wij zijn heel blij en trots om dit nieuws met jullie te delen.

Igor

Igor

Sparringpartner die denkt in kansen

Deel dit bericht

Clikz-Rubberplants
Clikz gaat verder als Rubberplants

Groeien doe je samen

Wat verandert er niet en wat wel?
Onze missie, visie en doelstellingen blijven onveranderd, we worden alleen nóg sterker als team om dit alles te realiseren. Kortom alleen maar winnaars

Missie
Als dynamisch full-service digitaal bureau staan wij altijd klaar voor onze klanten om snel te schakelen. Dit doen wij als flexibele partner om de gewenste toegevoegde waarde te zijn en te blijven.

Visie

Wij willen worden gezien als de flexibele marketingpartner die onderdeel is van onze klanten en garant staat voor toegevoegde waarde en groei in de breedste zin van het woord.

Doelstellingen

Door continu kwaliteit te leveren en onze missie uit te dragen willen wij als bedrijf op een organische manier groeien zonder onze focus en identiteit uit het oog te verliezen. Steeds meer bedrijven en merken moeten in aanraking komen met onze werkwijze en meegroeien.

Vragen of ook klant worden bij Rubberplants?

Als er vragen zijn over dit mooie nieuws, dan vernemen wij het uiteraard graag. Wij kijken in ieder geval uit naar een succesvolle en intensieve samenwerking met al onze partners.

Ben je nu nog géén partner van Rubberplants, maak je geen zorgen wij groeien namelijk graag samen verder. Neem gerust contact op als je eens wil sparren over hoe je het maximale kunt halen uit jouw bestaand of nieuwe bedrijf en/of merk.

Let's grow together
single-ara-rubber-edit-Dropshadow

Rubberplants blogs

Bedankt voor het lezen van onze blog! Rubberplants probeert je te voorzien van de meest relevante en waardevolle informatie. Onze marketing blogs worden zorgvuldig samengesteld door experts die diep duiken in onderwerpen om jou de inzichten en kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar tips, trends, of diepgaande analyses, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve content die antwoord geeft op jouw vragen.

Recente blogs

Meegroeien?
Even sparren