Home / Nieuws / Digital Marketing / Rubberplants sluit aan bij BOB

Rubberplants sluit aan bij BOB

Vanaf deze maand zijn wij als Rubberplants aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda BOB. Samen met andere Bredase Ondernemers proberen wij zo impact te maken in Breda. Samen met maatschappelijke organisaties impact maken op mens en omgeving is de missie en als wij daar ons steentje aan kunnen bijdragen, dan doen wij dit zegt Igor Goossens. Lees hieronder het interview.

Samen impact maken in Breda.

Igor

Igor

Sparringpartner die denkt in kansen

Deel dit bericht

samen met BOB maatschappelijk waarde toevoegen

Betrokken Ondernemers Breda verwelkomt Rubberplants in het netwerk. Als full-service marketing agency wil Rubberplants in samenwerking met BOB én met andere betrokken ondernemers Breda nóg mooier maken.

“We willen waarde toevoegen op maatschappelijk vlak in én voor ons mooie Breda”, vertelt eigenaar Igor Goossens. “Dat sluit perfect aan op de doelstellingen van BOB. Wij zijn dan ook trots om als Rubberplants aan te sluiten bij dit mooie netwerk.”

Rubberplants is een strategisch bureau voor alle conceptuele, creatieve en digitale vraagstukken. Dit doet het Bredase bureau als flexibele partner voor bestaande en nieuwe merken.

Rubberplants Betrokken Ondernemers Breda Igor Goossens

Rubberplants blogs

Bedankt voor het lezen van onze blog! Rubberplants probeert je te voorzien van de meest relevante en waardevolle informatie. Onze marketing blogs worden zorgvuldig samengesteld door experts die diep duiken in onderwerpen om jou de inzichten en kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar tips, trends, of diepgaande analyses, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve content die antwoord geeft op jouw vragen.

Recente blogs

Meegroeien?
Even sparren