Home / Nieuws / Rubberplants Nieuws / King of Breda Beach

Breda Beachvolleybal
toernooi

King of the Beach

Ook dit jaar doen wij met het team van Rubberplants Digital Agency weer mee aan dit geweldige bedrijfsevenement bij Breda Beach georganiseerd door onze vrienden van Breda Beach. Wil jij de Kings en Queen of the beach in levenden lijve zien schitteren? Kom dan vrijdag 30 juni 2023 naar Breda Beach naast Wolfslaar en wie weet zie je dat wij hier wederom worden gekroond tot één van de winnaars.

Toegang voor publiek en fans is gratis en het belooft een zonovergoten dag te worden. 

Rubberplants zal deze vrijdag weer in een mooi en toepasselijk tenue worden vertegenwoordigd. Zo zijn de Kings of the Beach en Queen of the Beach mooi aangekleed en gaan zij strijden om weer een nieuwe beker toe te voegen aan de prijzenkast van Rubberplants. Met ondertussen 3 trofeeën kunnen we wel stellen dat dit geweldige toernooi en deze ondergrond ons heel goed ligt. Onze kernwaarden: flexibel, sterk, giftig en groei komen dan ook goed van pas op deze sportieve dag met Bredase bedrijven.

30 juni 2023 Breda Beach 

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van dit mooie toernooi en kijken er in ieder geval met het hele marketingteam erg naar uit. Tot de 30e.

Wisten jullie trouwens dat wij dit jaar ook trotse sponsor waren en zijn van het NK beachvolleybaltoernooi in Breda. Wij waren op het King of the Court te zien op de grote LED schermen met onderstaande reclame-uiting. Meer lezen over het NK beachvolleybal toernooi in breda?

Rubberplants King & Queen of breda beach
Rubberplants Queen & king of breda beach

Lees ook

Andere blogs