Home / Nieuws / Rubberplants Nieuws / Full-service marketingbureau Breda

Rubberplants | Digital Agency

Marketingbureau Breda

Wij zijn Rubberplants, een full-service marketingbureau in het mooie Breda. We werken volgens onze eigen succesvolle werkwijze: Ready. Set. Grow! Ieder merk, groot of klein, helpen wij (verder) groeien met 1 of meer van onze services:

Strategy | Creative Design | Digital Marketing | Websites | E-commerce

Een strategisch bureau voor al jullie conceptuele, creatieve en digitale vraagstukken. Eén aanspreekpunt met korte lijnen. Dat werkt efficiënt tijdens het proces en geeft consistentie in de communicatie naar buiten. Zo bouwen wij sterke merken.

Jouw ideale strategische marketing partner

Niet zomaar een marketing bureau dat enkel gericht is op het verhogen van de bezoekersaantallen op een website. Rubberplants is anders. Wij bouwen samen met jou een sterke merkstrategie op en communiceren jouw merkverhaal krachtig en consistent. Bij elke reis die we samen aangaan zijn wij als Rubberplants jouw ideale strategische marketing partner. Wij begrijpen het belang van een doordachte merkstrategie. Een doordachte strategie zorgt voor stevig verankerde wortels. Zo kun je op de lange termijn sterker groeien. En wij staan jou als flexibel en sterk strategisch bureau daar graag in bij.

Van identiteit tot huisstijl

Rubberplants is de plek in Breda voor jouw huisstijl ontwikkeling. Met een in-house animator en grafisch ontwerper maken we de mooiste levendige en unieke ontwerpen met een strategische knipoog. Jouw merk heeft een verhaal en die maken wij zicht- en tastbaar zodat de klant het begrijpt en gelooft. We creëren jouw (nieuwe) merkidentiteit met ondersteunende huisstijl. Van concept tot design.

Geen standaard marketingbureau

Als creatief online marketing bureau in Breda zijn we geen standaard marketingbureau. Maar een full service marketing bureau in Breda. Rubberplants onderscheidt zich van andere marketingbureaus, door het bieden van flexibele full-service met een hoge mate van creativiteit en storytelling. Onze kracht ligt in het op maat ontwikkelen van doelgerichte, creatieve en sterke campagnes.

Wij maken maatwerk WordPress websites

Wil jij een wordpress website laten bouwen? Geen probleem. We hebben onze eigen web developer die jouw ideale website bouwt. Websites gemaakt door Rubberplants Breda zijn op zo’n manier opgebouwd dat ze makkelijk flexibel meegroeien wanneer jouw merk dat verlangt. Ook zijn onze websites compleet responsive. Tijdens het ontwikkelen van de website kijken we naar de doelgroep, de beleving, het gebruiksgemak en de doelgerichtheid. In combinatie met een strak design en een creatieve knipoog maak je zo een hele goede indruk. Voor WordPress webdevelopment in Breda is Rubberplants jouw partij.

Jouw online sales verbeteren

In de online wereld is de concurrentie hoog. Het verbeteren van jouw online sales is een uitdaging die wij graag samen met jou aangaan. Webshop ontwikkeling is voor ons bekend terrein. Wij werken met Woocommerce voor sterke converterende website met een ultieme user experience. Samen kijken we naar waarin jouw merk onderscheidend is ten opzichte van anderen. Die onderscheidende elementen dragen we in de webshop extra uit door het gebruik van ondersteunende grafische elementen en aansprekende teksten die leiden tot aankopen. De webshops zijn zoekmachine vriendelijk, snel en flexibel opgebouwd.

Samen sparren?

Wil je jouw case, uitdaging of groeikansen eens samen met ons bespreken? Daag ons uit voor een goede sparringsessie in ons kantoor in Breda. Plan een afspraak in of neem contact met ons op.

Lees ook

Andere blogs