Home / Nieuws / Rubberplants Nieuws / Een bijzondere merknaam

WIJ Zijn

RUBBERPLANTS

Een bijzondere naam die triggert. Rubberplants. Waar komt onze naam vandaan en waarom hebben we voor deze merknaam gekozen? 
Als online marketingbureau ondersteunen wij verschillende bedrijven bij hun branding en re-branding. We practice what we preach en dat komt tot uiting in onze eigen branding.

We vertellen een verhaal 

Branding is het proces waarbij je een merk creëert en positioneert om een bepaald imago en identiteit te geven aan je bedrijf. Branding gaat veel verder dan alleen het ontwerpen van een logo of het kiezen van een naam. Bij branding gaat het om een verhaal. Een verhaal over jouw missie, visie en je kernwaarden, dat je wilt vertellen aan je doelgroep. Je creëert door middel van storytelling een herkenbaar en positief imago in de hoofden van jouw doelgroep. Zo ben je op een sterke manier top of mind. We vertellen je graag hoe dat bij onszelf is gegaan!

Een naam die meegroeit

We wilden een tijdloos merk creëren dat vertelt wie we zijn, hoe we zijn en wat onze specifieke talenten zijn die we kunnen inzetten voor onze klanten. We doken de diepte in door antwoord te geven op de vragen:

“Wie zijn we?”
“Wat kunnen we goed?”
“Wat zijn onze kernwaarden?”

Nu, maar ook over 1 jaar, en ook over 10 jaar. 

Deze verdieping heeft geresulteerd in verschillende eigenschappen en termen. Wij zijn flexibel en sterk, van toegevoegde waarde voor onze klanten, we focussen op groei en wanneer het moet kunnen we giftig zijn.

We gingen met deze eigenschappen op zoek binnen het rijk van planten en bomen. In eerste instantie kwamen we uit op de eik. Want we zijn sterk en we groeien! De eik was een beeld waarbij we voelden, dit gaat de goede kant op. Maar het was het nog niet helemaal. Er mistte iets. Want een van onze kernwaarden, flexibiliteit; mistten we in het verhaal van de eik.

Rubberplants

De flexibiliteit van ons full-service marketingbureau komt tot uiting in de snelle reacties en korte lijnen. We zijn altijd Ready to Set & Grow! Dus na verschillende interne brainstormsessies met het team kwam de zoektocht uit bij de prachtige groene kamerplant Ficus Elastica, ofwel rubberplant.

Naast zijn eigenschappen sterkflexibel en van toegevoegde waarde omdat de plant de lucht zuivert, kan de sterke rubberplant giftig zijn als het wordt gevraagd en staat deze bekend om zijn organische groei.

De Rubberplant vertegenwoordigt al onze kernwaarden en is ideaal voor het vertellen van ons merkverhaal op een krachtige, sprekende en beeldende manier. Zowel esthetisch als tekstueel.

Branding Kantoor Ready Poster | Rubberplants Digital Agency
Branding Kantoor Set Poster | Rubberplants Digital Agency
Branding Kantoor Grow! Poster | Rubberplants Digital Agency

Hulp bij branding

Heb je hulp nodig bij de branding van jouw bedrijf of rebranding van jouw eigen merk? Bij Rubberplants | Digital Agency Breda helpen we je daar graag mee. Kom een keertje een kopje koffie bij ons drinken in Breda. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Let's grow together

Lees ook
Andere blogs